Vad behöver du hjälp med?

Vi svarar för din bokföring, löneadministration och vi redovisar din moms och löneskatter. Vi arkiverar dina dokument och stöttar dig i ditt företagande. Du behöver inte känna dig ensam.
Förutom företagsekonomi erbjuder vi en del andra tjänster. 

Bokföringen och redovisning
Att sköta sin bokföring och redovisning är en förutsättning för att kunna bedriva företag, det är t.o.m ett lagbrott att inte göra det. Ändå är det väldigt många som saknar den kunskapen när de startar upp sitt företag.

Drömmen om eget företag blir istället en mardröm, kraven från skatteverket och kanske också bolagsverket hopar sig, bokföringen kanske är dålig ordning, kanske saknas underlag och t.o.m pengar. Börja inte ditt företagande med en katastrof, ta hjäp av en byrå som stöttar dig i ditt företagande. Då kan du ägna dig åt det som skapar värdet i ditt företag.

Kom in till oss när du går i starta eget tankar, vi bjuder på en timmes gratis rådgivning, ta den chansen. 

Dokumentservice
Ibland behövs hjälp med de juridiska dokumenten, det behövs sällan dyra advokat eller banktjänster för det. Vi har de flesta dokumenten, både för företag och privatpersoner. Pris från 500 kr.

Hjälp med avveckling av företag. 
Ibland blir det inte som man tänkt sig, affärerna går inte runt eller tiden räcker inte till.
Vi hjälper till med likvidation och om du funderar på att begära företaget i konkurs så kan vi hjälpa att planera inför konkursen. Det är dumt att bara kasta in nyckeln och dra. Vi går igenom bokföringen och hjälper sedan till med ansökan om konkurs.